Viewed 54 times 1 Answers
0
پذیرش تحصیلی برای کسیکه ویزای توریستی داره و الان داخل خاک هست ،چه شرایط و مدارکی لازم هست؟!و حداقل شهریه کل برای یک کالج چقدر هست؟!
2020-11-29 09:41:00 Montreal مهاجرت # #کالج #ویزای توریستی #پذیرش تحصیلی
1 Answers

برای اقدام اینساید حتما باید کورس پیش نیاز زبان بگذرونید.
2020-11-30 07:10:37

Similar Question:
#
#کالج
#ویزای توریستی
#پذیرش تحصیلی
#کالج

post graduate یکساله دانشگاه یورک بهتره و بیشتر نمره میگیری یا کالج ۲ ساله؟؟
2021-08-28 21:00:00 #Canada [دانشگاه یورک] مهاجرت

با واحترام : مدرک موقت کارشناسی دانشگاه آزاد قابل ترجمه نیست وبرای گرفتن مدرک دائم وریز نمرات زودتر از موعد (درحالت عادی ۶ماه زمان میبره واز زمان انجام کارهای مهاجرت میگذره)، نیاز به برگه ی پذیرش از دانشگاه یاکالج مورد نظر هست برای گرفتن برگه ی پذیرش هم مدرک دائم وریز نمرات ترجمه شده لازمه! حالا ما چطور میتونیم با این مدرک موقت برگه پذیرش بگیریم ببریم دانشگاه تا مدرک دائم رو زودتر صادر کنند؟ مسئله اینه که زمان نداریم صبرکنیم تا۶ماه که روال معمولش رو طی کنه هم اگر اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنما
2021-08-30 03:52:00 #Canada [پذیرش از دانشگاه] مهاجرت

گروه مشابهی برای امریکا هم هست؟ امکان تبدیل ویزای توریستی امریکا به ویزای کار و موضوعات مشابه
2021-09-01 00:15:00 #Canada [ویزای توریستی] مهاجرت

خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:52:00 #Canada [ویزای توریستی] مهاجرت

خواهرم ویزای توریستی داره و ما براش اپلای کردیم کالج و جوابش مثبت درامد سوالی که برای من پیش امده ، خواهر من ویزا داره توریستی و میتونه بیاد و تو فرودگاه استادی پرمیتش و بگیره ولی دیروز یه ایمیل امد که پاستون و تا ۳۰ روز وقت دارید بفرستید ویزا بخوره قبلا اینطوری نبود شما دلیلش و میدونید و اطلاعاتی در این زمینه دارید سپاس
2021-09-03 23:56:00 #Montreal [ویزای توریستی] مهاجرت

و ، من وقتی میخواستم پذیرش تحصیلی بگیرم مدرک ارشدم رو جزو مدارک به سفارت اعلام نکردم و فقط مدرک لیسانسم رو گذاشتم.. حالا الان برای اکسپرس، اگر مدرک ارشد ایرانم رو بخوام ارائه کنم به عنوان بالاترین مدرک، مشکلی درست میشه؟
2021-09-11 16:43:00 #Canada [سفارت] مهاجرت

، میخواستم برای پذیرش تحصیلی پسرم اقدام کنید دیپلم ریاضی داره چگونه میتونم باهاتون هماهنگ کنم ؟
2021-09-20 15:10:00 #Canada [اقدام] مهاجرت

کسی اطلاع داره که همزمان اقدام کردن ازطریق آریما و پذیرش تحصیلی باهم تداخل دارند یا نه؟ممکنه موقع ویزای تحصیلی ایراد بگیرند که چرا آریما رو هم اقدام کردیم؟
2020-12-05 09:22:35 #Montreal [ویزای تحصیلی][آریما ][پذیرش تحصیلی] مهاجرت

و ، من وقتی میخواستم پذیرش تحصیلی بگیرم مدرک ارشدم رو جزو مدارک به سفارت اعلام نکردم و فقط مدرک لیسانسم رو گذاشتم.. حالا الان برای اکسپرس، اگر مدرک ارشد ایرانم رو بخوام ارائه کنم به عنوان بالاترین مدرک، مشکلی درست میشه؟
2021-09-11 16:43:00 #Montreal

سلام دوستانمن فارغ التحصیل وزارت بهداشت هستم و برای گرفتن مدرکم از دانشگاه برگه اعزام به خدمت پر کردم و تاریخ اعزامم ۱۴۰۲/۵/۱ هستالان که چند تا از پذیرش هام اومده میخوام بدونم در چه مرحله ای باید برای گرفتن معافیت تحصیلی برای خروج اقدام کنم ؟ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
2023-02-10 00:00:00 #Montreal

2021-09-03 23:52:00 #Montreal

برا گروه کاری کانادا برق خودرو بیشتر احتیاج داره و امتیاز بالاتری داره یا نجاری و پله چوبی و...؟
2021-08-29 11:50:00 #Montreal